שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
בשר אדום מתכון PDF הדפסה דוא
מתכונים - בשר

קורנביף - בשר כבוש.

 

רכיבים:

 

2-3 ק'ג חזה בקר בנתח אחד,  רצוי נתח עם מעט שומן
כד מים (לצורך כיסוי הבשר)
5 עלי דפנה
30 גרגרי פלפל אנגלי
30 גרגרי פלפל שחור
40 גרם סלפטר
2 כפות סוכר
2 כפות מלח
2 כפות פפריקה מתוקה

 

אופן ההכנה:

 

1. לכלי גדול מכניסים את כל הרכיבים, מכסים במים ומערבבים היטב.

2. מכניסים את נתח הבשר, מכסים בעוד קצת מים ומכניסים למקרר למשך 7 ימים.

3. לאחר מכן מעבירים את הבשר והמרינדה לסיר לחץ, לאחר הרתיחה  מבשלים למשך שעה וחצי.




חפשו מתכון נוסף: