מתכונים -
בשר
|
קורנביף - בשר כבוש.
רכיבים:
2-3 ק'ג חזה בקר בנתח אחד, רצוי נתח עם מעט שומן כד מים (לצורך כיסוי הבשר) 5 עלי דפנה 30 גרגרי פלפל אנגלי 30 גרגרי פלפל שחור 40 גרם סלפטר 2 כפות סוכר 2 כפות מלח 2 כפות פפריקה מתוקה
אופן ההכנה:
1. לכלי גדול מכניסים את כל הרכיבים, מכסים במים ומערבבים היטב.
2. מכניסים את נתח הבשר, מכסים בעוד קצת מים ומכניסים למקרר למשך 7 ימים.
3. לאחר מכן מעבירים את הבשר והמרינדה לסיר לחץ, לאחר הרתיחה מבשלים למשך שעה וחצי.
|
|