שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
עוגת פירורים גבינה PDF הדפסה דוא
מתכונים - עוגות

רכיבים:

לבסיס העוגה ולפירורים:

 

½1 כוסות קמח תופח

¹⁄³ כוס סוכר

150 גרם חמאה, חתוכה לקוביות

3 חלמונים

 

למלית:

 

2 מיכלים, שמנת מתוקה

¾ כוס סוכר

½ חבילת אינסטנט פודינג וניל

500 גרם גבינה לבנה

1 גביע שמנת חמוצה

 

אופן ההכנה:

לבסיס העוגה ולפירורים:

 

1. לקערת המיקסר מכניסים את הקמח, הסוכר והחמאה ומערבלים במהירות נמוכה.  מוסיפים החלמונים אחד, אחד וממשיכים בערבול, עד שמתקבל הבצק.

2. מהדקים היטב בעזרת הידיים ½ מכמות הבצק לתבנית האפייה ומכניסים לתנור.  את ½ הכמות הנותרת, מעבירים לתבנית משנית (זוהי תבנית הפירורים) ומכניסים גם לתנור. אופים בחום בינוני (180°) במשך 20 דקות.

 

המלית:

 

1. מכניסים לקערת המיקסר את השמנת המתוקה, הפודינג והסוכר ומתחילים בערבול איטי.

מוסיפים את הגבינה הלבה והשמנת החמוצה וממשיכים בערבול, עד שמתקבלת תערובת אחידה.

 

העוגה:

 

לאחר שבצק העוגה התקרר בתבנית, שופכים מעליו את המלית ומשטחים בעזרת מרית.  מעל למלית מפזרים מהפירורים באופן אחיד ומכניסים העוגה למקרר.

 

 

 

 



חפשו מתכון נוסף: