2. מכניסים את הסינטה לקמח, מגלגלים ומוודאים שכל הבשר עטוף בשכבת קמח.
3. בכלי גדול ועמוק (חסין אש) ממיסים את המחמאה ומוסיפים 2 כפות משמן הזית. מכניסים את הבשר ומטגנים קלות על מנת שיסגר מכל הצדדים. מוציאים את הבשר מהמחבת ומוסיפים את יתרת שמן הזית.
4. מטגנים קלות את קוביות הסלרי, שיני השום וקוביות הבצל.
5. מוסיפים כפית פלפל שחור, מעט מלח ומכבים את הלהבה. מכסים את הכלי במשך 6 דקות וממתינים. (כדי שהירקות יהיו רכים מעט).
6. לערבב בכלי ניפרד את מיץ התפוזים עם קליפת התפוז, התפוז החתוך, היין והמייפל.
7. מכניסים את הבשר לכלי עם הירקות, שופכים את התערובת של היין על הבשר ומסביבו ומנעירים את הכלי.
8. מחממים את התנור לחום מירבי ומכניסים את הכלי עם הבשר (מכוסה). מנמיכים את הטמפרטורה לחום בינוני ואופים במשך שעה. כעבור שעה, הופכים את הבשר, מכסים לעוד 30 דקות. עשר דקות לפני סיום האפייה, מפזרים את הפטרוזיליה על התבשיל.