מתכונים -
בשר
|
סינטה מגולגלת עם מלית פטריות.
הכמויות מיועדות להכנת 4 מנות.
רכיבים:
4 פרוסות סינטה דקות 1 כפית חמאה 100 גרם חמאה למלית: 3-4 פטריות שמפיניון, קצוצות דק למרינדה:½ כוס סילאן
כוס יין אדום
¼ כוס רוטב סויה 1 כף חומץ בלסאמי
3 שיני שום, כתושות
אופן ההכנה:
1. מטגנים את הפטריות הקצוצות בכפית החמאה. 2. ממלאים כל סינטה במלית הפטריות, מגלגלים וסוגרים בעזרת קיסם שיניים. 3. ממיסים 100 גרם חמאה. מוסיפים את כוס היין ואת יתר רכיבי המרינדה ומערבבים היטב. 4. מטגנים את הסינטות המגולגלתו במרינדה. מנמיכים הלהבה ומצמצמים את הרוטב על אש בינונית.
* את גלילגת הסינטה מגישים בליווי אורז או פירה. יוצקים מעל מהמרינדה.
|
|