שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
בשר אנטריקוט PDF הדפסה דוא
מתכונים - בשר

 

הכמויות מיועדות להכנת 4 מנות.

 

רכיבים:

 

4 סטייקים של אנטרקוט
מלח ופלפל שחור טחון טרי
2 כפות שמן


לרוטב:


50 גרם שומן אווז
3 בצלי שאלוט קצוצים
250 מ”ל ציר בקר
500 מ”ל יין אדום
80 גרם מח עצם
1 כף פטרוזיליה קצוצה דק
מלח ופלפל שחור טחון טרי

 

אופן ההכנה:

 

1. ממיסים בסיר את שומן האווז, מוסיפים בצלי שאלוט ומאדים עד שהם מתרככים.
מוסיפים יין ומבשלים ברתיחה עדינה, עד שהנוזל מצטמצם לשליש מן הנפח המקורי.
מוסיפים ציר ומח עצם ומצמצמים למחצית.
מפוררים את מח העצם תוך כדי הבישול.
מתבלים ומוסיפים פטרוזיליה.

2. מתבלים את הסטייקים במלח ופלפל ומשמנים מעט.
במחבת גדולה לחמם שמן מטגנים את הסטייקים 4 דקות מכל צד, לפי דרגת העשייה הרצויה.
יוצקים רוטב ומגישים מיד.



חפשו מתכון נוסף: