מתכונים -
בשר
|
אסאדו עם ערמונים.
רכיבים:
1 ק"ג אסאדו, חתוך למנות
4 שיני שום, קלופות
1 חבילת ערמונים מוכנים לאכילה
1 בצל גדול, קצוץ דק
2 כוסות מים
מלח ופלפל שחור
שמן זית
אופן ההכנה:
1. בסיר הבישול מטגנים בצל עם שמן זית עד להשחמה.
2. מוסיפים את נתחי האסאדו וממשיכים בטיגון לעוד 3 דקות, עד שהאסדו משנה את גווניו מכל הצדדים.
3. מוסיפים 2 כוסות מים ולהוסיף מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
4. כשהמים רותחים, מנמיכים הלהבה לנמוכה ומבשלים במשך שלוש שעות.
5. 10 דקות לפני סוף הבישול להוסיף את השום עם הערמונים ולהגיש.
|
|