מתכונים -
בשר
|
הכמויות מיועדות להכנת 3 מנות.
רכיבים:
600 גרם בשר פרגיות
4 כפות קארי ירוק (ניתן להוסיף או להוריד תלוי ברמת החריפות הדרושה)
250 גרם שעועית ירוקה טרייה, חלוטה במים רתוחים ומסוננת
1 פחית חלב קוקוס
אופן ההכנה:
1. מחממים מחבט ווק מוסיפים משחת הקארי ומעט מים, מביאים לרתיחה ומוסיפים בשר הפרגיות.
2. מבשלים כ 10 דקות, מוסיפים את חלב הקוקוס, מצמצמים ומסמיכים הרוטב.
3. מוסיפים השעועית ומבשלים עוד 3 דקות.
המלצה: להגיש עם אורז לבן וסלט ירוק קטן.
|
|