מתכונים -
בשר
|
רכיבים:
4 כרעיים של עוף
5 - 4 פלפלים אדומים מנוקים מגרעינים וחתוכים לרצועות גדולות
3 בצלים בינוניים - פרוסים
4 - 3 תפוחי אדמה - פרוסים
2- 1 עגבניה פרוסה
כף גדושה שום קצוץ
כוסברה קצוצה
2 כפות מיץ לימון סחוט
2 כפות פלפל צ'ומה
כפית כורכום
½ כפית קראוי'ה
מלח / פלפל
שמן זית
אופן ההכנה:
1. שמים את כל המצרכים בקערה גדולה, מוסיפים את התבלינים ואת השמן - ומערבבים היטב בעזרת הידים, עד שכל המרכיבים "צבועים" בצבע התבלינים.
2. מעבירים לתבנית פיירקס גדולה, מכניסים לתנור שחומם מראש לחום גבוה לכחצי שעה ראשונה.
3. מנמיכים את חום התנור מאופים עוד שעה ויותר.
|
|