שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
בשר בקר PDF הדפסה דוא
מתכונים - בשר

רכיבים:

 

600 גרם פלדה בקר

400 גרם קשתית בקר (שפונדרה)

4 שיני שום כתושות

½ כפית פלפל שחור

½ כפית מלח

2 כפיות אבקת סודה מהולה ב-½ כוס מים פושרים

 

אופן ההכנה:

 

1. טוחנים את הבשרים ומערבבים פנימה את כל המרכיבים למעט הסודה המהולה.

2. מוסיפים את הסודה תוך כדי ערבוב מתמיד. עוטפים ומאחסנים במקרר למשך הלילה.

3. צרים מהבשר כ - 25 גלילים צרים וארוכים, מניחים על הגריל וצולים  3 - 4 דקות מכל צד.



חפשו מתכון נוסף: