שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
בשר ברוטב פטריות PDF הדפסה דוא
מתכונים - בשר

רכיבים:

 

1 נתח פילה מדומה (מספר 6)

½1 כוסות אבקת מרק בצל

5 שיני שום, קלופות

1 בצל, קצוץ

סלסלת פטריות שמפניון

מלח, פלפל

1 שקית קוקי לאפיה בתנור

¾ בקבוק יין אדום מתוק

 

אופן ההכנה:

 

1. בעזרת סכין חדה וקטנה, חורצים בנתח הבשר חריצים ומכניסים לתוכם את שיני השום.

2. מכניסים את הנתח לשקית קוקי, מכניסים את אבקת המרק ומנעריפ השקית. (שכל הנתח יהיה מצופה באבקת המרק).

3. מחממים את תנור האפיה לחום בינוני של 180° ואופים במשך שעתיים.

4. מוציאים מהתנור, מקררים.

5. מטגנים את הבצל הקצוץ עד לרמת הזהבה, מוסיפים את הפטריות ומטגנים במשך 5 דקות.

6. מוסיפים את היין, המלח והפלפל. את הרוטב שיש בשקית מסננים ומעבירים לסיר.

7. פורסים את הבשר, מחזירים לסיר ומבשלים עוד 30-20 דקות על אש קטנה.

 

 

 

 

 

 

 



חפשו מתכון נוסף: