מתכונים -
דגים ופירות ים
|
רכיבים:
150 גר' פילה סלמון
כפית שמן זית
קורט מלח גס
קורט פלפל שחור גרוס
כפית גרגירי חרדל
לרוטב:
½ כוס חלב קוקוס
½ כפית אבקת וואסבי
¼ כפית מלח
¼ כוס יין סאקה
אופן ההכנה:
1. מצפים את נתח הדג בכל התבלינים וצולים בגריל מכל הכיוונים עד לבישול מלא כ- 7 דקות.
2. לאחר שמוכן נותנים לו להתקרר בצד כ- 2 דקות.
3. להכנת הרוטב מכניסים לתוך סיר קטן את כל החומרים ומבשלים עד לצמצום והסמכה של הרוטב.
4. להגשה מרפדים את אמצע הצלחת עםם הרוטב ומניחים על את הסלומון . ניתן לקשט בגבעול טימין.
|
|