מתכונים -
בשר
|
רכיבים:
1 ק"ג אסאדו שלם, עם עצמות ½ בקבוק יין אדום יבש ½ ראש שום, מחולק לשיניים ופרוס גס פלפל שחור גרוס מלח
אופן ההכנה:
1. מכניסים את הנתח לתנור למשך 15 דקות בטמפרטורה גבוהה (250°).
2. מנמיכים את הטמפרטורה לנמוכה מאוד (110°) וממשיכים לצלות לעוד שעתיים.
3. מוציאים את התבנית, מוסיפים את היין, הפלפל והשום וממשיכים לצלות בחום נמוך עוד כשעה.
4. מוצאים ומחלקים למנות לפי העצמות. משתמשים בנוזלים כרוטב.
|
|