שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
בשר בתנור עם יין PDF הדפסה דוא
מתכונים - בשר

הצעת הגשה.


רכיבים:


2 ק"ג בשר בקר מספר 6
¾ כוס יין אדום יבש
2 כפות חרדל
½ צנצנת רוטב צלי יין צרפתי (של קנור)
מלח ופלפל שחור שלם לפי הטעם


אופן ההכנה:


1. לערבב יין אדום, חרדל, מלח ורוטב בצל.
2. לשים נייר כסף בצורת צלב בכלי עמיד לתנור בחום גבוהה, להניח את הבשר ולמרוח ברוטב (אם נשאר רוטב לשפוך לתוכו ולהניח בצדדים גרגרי פלפל אנגלי שלמים).
3. לסגור את נייר הכסף ולהכניס לתנור בחום של 180 מעלות למשך שעה.
4. לאחר שעה לפתוח את הנייר כסף ולהכניס לתנור לעוד 40 דקות.
5. להוציא ולפרוס לפרוסות.



חפשו מתכון נוסף: