מתכונים -
בשר
|
רכיבים:
6 פרוסות שניצל חתוך לרצועות
2 בצלים בינונים חתוכים גס
6 תפוחי אדמה בינונים חתוכים לקוביות
2 שיני שום
שמן זית
2 כפות אבקת מרק עוף
3 כפות אבקת מרק בצל
חופן פטרוזיליה קצוצה
פלפל שחור
פפריקה מתוקה
כמון
מעט פלפל שאטה (לא חובה)
3-2 כפות רוטב סויה
אופן ההכנה:
1. לאדות את הבצל בשמן זית עד הזהבה.
2. להוסיף את שיני השום ל- 2 דקות ולהוסיף את הבשר.
3. לטגן כמה דקות עד לסגירה ולהוסיף את התבלינים ואבקת מרק העוף.
4. לערבב ולהמשיך לטגן כ- 5 דקות על אש נמוכה.
5. להוסיף את קוביות תפוחי האדמה, לצקת כ- ¾ כוס מים רתוחים עם אבקת מרק הבצל, לערבב ולבשל על אש נמוכה עוד כשעה או עד שתפוחי האדמה רכים.
6. לקראת סוף הבישול לפזר מלמעלה את הפטרוזיליה הקצוצה.
|
|