שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
בשר גולש עם חומוס PDF הדפסה דוא
מתכונים - בשר

רכיבים:

 

½1 ק"ג בשר גולש, חתוך לקוביות

1 כוס גרגירי חומוס, שהושרו במים במשך לילה

3 בצלים, חתוכים לרבעים

1 בצל, קצוץ דק מאוד

3 גזרים, קלופים ופרוסים לעיגולים

1 צרור סלרי, קצוץ  גס

1 צרור כוסברה, קצוצה

3 שיני שום, קלופות (שלמות)

2 פלפל שאטה

3 כוסות ציר בקר

 

אופן ההכנה:

 

1. מרתיחים את החומוס בסיר הבישול ומבשלים עד שהוא כמעט רך.
2. בסיר כבד מחממים מעט שמן זית, "סוגרים" את הבשר מכל הכיוונים ומוציאים למסננת.
3. מטגנים את הבצל הקצוץ עד שכל הנוזלים נדבקים אליו.
4. מוסיפים את שאר הירקות, השום ופלפל שאטה ומטגנים עד להזהבה קלה.
5. מחזירים את הבשר, מוסיפים את הציר, מביאים לרתיחה ובעזרת כף מוציאים וזורקים את השומן והקצף.

6. מנמיכים את האש ומבשלים כשעתיים, כמעט עד ריכוך.
7. מסננים את החומוס ומוסיפים לתבשיל.

8. מבשלים במשך 30 - 40 דקות על להבה נמוכה.

 

 

 

 



חפשו מתכון נוסף: