מתכונים -
בשר
|
הודו אדום עם בצל ופטריות.
רכיבים:
½ ק"ג בשר הודו אדום, חתוך לנתחים קטנים 4 בצלים, קצוצים דק 1 קופסת פטריות חתוכות ½ כפית כמון ½ כפית כורכום ½ כפית פפריקה 1 עלה דפנה מלח ופלפל 2 כוסות מים שמן
אופן ההכנה:
1. בסיר הבישול מחממים את השמן ומאדים את הבצלים במשך 5 דקות.
2. מוסיפים כמון, פפריקה, כורכום, מלח, פלפל ועלה דפנה ומערבבים היטב למשך שקה נוספת.
3. מניחים את נתחי ההודו על התערובת ומאדים כ - 5 דקות, מכל הצדדים.
4. מוסיפים פטריות, מערבבים ומוסיפים מים. מביאים לרתיחה ומבשלים כשעה ורבע על להבה נמוכה.
|
|