שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
בשר ואפונה PDF הדפסה דוא
מתכונים - בשר

רכיבים:

 

1 ק"ג אפונה ירוקה

1 ק"ג בשר בקר, שמן
2 בצלים, קצוצים
1 כפית פלפל שחור
1 כפית בהרט
1 כף אבקת מרק עוף
¼ כוס שמן זית
2 כוסות מים


אופן ההכנה:


1. מחממים בסיר הבישול את שמן הזית ומטגנים את הבצל, עד להזהבה.
2. מוסיפים את הבשר ומטגנים עוד קצת.
3. שוטפים היטב את האפונה ומוסיפים לסיר.
4. מוספים את התבלינים עם מים חמים (כמות מים עד לגובה התבשיל). מבשלים על אש נמוכה עד שחלקי הבשר יהיו רכים וכמות הנוזלים
בסיר מצטמצם בחצי. (משך הבישול הוא כשלוש שעות.  יתכן ותצטרכו להוסיף מים במהלך הבישול).

 



חפשו מתכון נוסף: