מתכונים -
בשר
|
רכיבים:
500 גרם בשר שריר או כתף, חתוך לקוביות בגודל 4X4
4 בצלים גדולים, פרוסים לחצאי עיגולים
½ כוס שמן
500 גרם תאנים מיובשות
3 כוסות מים
1 כפית כורכום
½ כפית פלפל שחור
1 כף קינמון
4 כפות סוכר חום כהה
2 כפות דבש
אופן ההכנה:
1. בסיר בישול מכניסים את הבשר, מכסים במים ומביאים לרתיחה. 2. מנמיכים את הלהבה ומבשלים כשעה וחצי, עד שהבשר מתרכך. (מוציאים את הבשר ושומרים את מי הבישול). 3. בסיר רחב מטגנים את הבצל עד להזהבה. 4. שוטפים היטב את התאנים ומעבירים לסיר עם הבצל. מוסיפים את קוביות הבשר, התבלינים והדבש ומערבבים היטב. 5. יוצקים את מי הבישול עד לכיסוי הבשר. מבשלים במשך 20 דקות על להבה נמוכה.
|
|