שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
מתכון פאי שוקולד PDF הדפסה דוא
מתכונים - עוגות

רכיבים:

 

1 בצק פאי מתוק

150 גרם שוקולד טוב

4 ביצים

150 גרם חמאה רכה מאד

200 גרם סוכר

75 גרם קמח

אבקת קקאו לקישוט


אופן ההכנה:

 

1. אופים את בצק הפאי בחום בינוני (180°) במשך 15-20 דקות.

2. בסיר קטן, ממיסים את השוקולד והחמאה ומורידים מהאש.

3. מקציפים את הביצים עם הסוכר והקמח ולבסוף מוסיפים את השוקולד.

4. יוצקים על בצק הפאי ואופים עוד 25 דקות.



חפשו מתכון נוסף: