שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
סרדינים מטוגנים PDF הדפסה דוא
מתכונים - דגים ופירות ים

סרדינים מטוגנים בליווי גבינה בולגרית ובצל ירוק.

 

רכיבים:

 

מעט קמח

מעט שמן זית, לטיגון הסרדינים

4 - 5 סרדינים שפרוטים איכותיים

700 גרם גרגירי חומוס מבושלים (ניתן להשתמש בחבילת סנפרוסט קפואים או בחומוס קלוי ומטוגן)

1 קופסת גבינה בולגרית,  חתוכה לקוביות

בצל ירוק, קצוץ דק

שמן זית, לטיבול

מלח, פלפל

 

 

אופן ההכנה:

 

1. מקמחים מעט את הסרדינים ומכניסים למחבת משומנת בשמן זית.  מטגנים במשך מספר שניות. מוציאים וסופגים את השמן העודף.
2. לקערה בינונית מכניסים את קוביות הגבינה הבולגרית, את גרגירי החומוס ואת הבצל הירוק הקצוץ ומערבבים היטב ובעדינות. מתבלים במעט שמן זית ומלח ופלפל.
3. מסדרים את הסלט בצלחת הגשה ומעל מסדרים את הסרדינים ומגישים.

 

 

 

 



חפשו מתכון נוסף: