מתכונים -
בשר
|
רכיבים:
שוק טלה במשקל 2 ק"ג
¼ כוס שמן זית
5 שיני שום, קלופות וכתושות
2 כפות רוזמרין
2 כפות טימין
1 כף פלפל שחור, גרוס
1 כף כוסברה יבשה
מלח גס
אופן ההכנה:
1. בקערה קטנה מערבבים היטב את הרכיבים (למעט שוק הטלה).
2. מושחים את שוק הטלה היטב מכל צדדיו ומשהים במקרר למשך שעה.
3. מחממים את התנור למקסימום חום (250º לערך).
4. מרפדים את תבנית האפייה בנייר ומניחים את שוק הטלה. צולים במשך 20 דקות.
5. מנמיכים את טמפרטורת התנור ל - 200º ממשיכים לאפות לעוד שעה.
6. מוציאים מהתנור, מקררים כ 10 - 15 דקות, פורסים ומגישים.
|
|