שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
כבד קצוץ PDF הדפסה דוא
מתכונים - מאכלים לפסח



רכיבים:

 

½ ק"ג כבד עוף, נקי ושטוף

מעט שמן זית, לטיגון

3 בצלים בינוניים, קצוצים דק

קורט פלפל לבן

קורט מלח

קורט סוכר

קורט אגוז מוסקט

אופן ההכנה:

 

1. במחבת בינונית, מחממים את שמן הזית (חשוב לשים לב שלא יישף).

2. מטגנים היטב את הכבדים.

3. מעבירים את הכבדים למעבד מזון, מוסיפים את יתר התבלינים ומעבדים עד לקבלת עיסה אחידה.

4. מעבירים לכלי הגשה, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר למספר שעות.



חפשו מתכון נוסף: