מתכונים -
מאכלים לפסח
|
רכיבים:
2 עגבניות גדולות
400 גרם רסק עגבניות (מומלץ של יכין)
½ כוס קטשופ
2 ליטר מים
4 כפות שמן קנולה
2 כפות קמח תפוחי אדמה
2 כפות אבקת מרק עוף
פלפל שחור, מלח
5 - 6 כפות סוכר חום (ניתן להשתמש גם בסוכר רגיל)
אופן ההכנה:
1. לקערת הבלנדר מוסיפים כוס מים, את העגבניות ואת רסק העגבניות ומעבדים, עד שמתקבל רסק אדום וחלק.
2. בסיר הבישול מחממים את השמן ומוסיפים את קמח תפוחי אדמה. מערבבים היטב ויוצרים מביכה.
3. מוסיפים את הקטשופ , המים ואת התערובת מהבלנדר ומביאים לרתיחה.
4. מתבלים באבקת המרק, מלח, פלפל שחור וסוכר, מנמיכים הלהבה ומכסים הסיר. מבשלים במשך שעה.
|
|