מתכונים -
עוגות
|
רכיבים:
5 ביצים
1 כוס שוקולית
1 כוס קמח תופח
1 שקית אבקת אפיה
¾ כוס שמן
¾ כוס סוכר
½ שמנת מתוקה
אופן ההכנה:
- מחממים תנור לחום בינוני (180º).
- מערבבים את כל המצרכים היבשים בקערה.
- מוסיפים את שאר המצרכים “הרטובים”
- שמים את התערובת בתבנית משומנת ואופים במשך 30 דקות, או עד שקיסם שננעץ בעוגה יוצא יבש.
ציפוי שוקולד:
- ½ שמנת מתוקה (שנשארה לנו מהעוגה)
- 100 גר’ שוקולד מריר
- ממיסים במיקרוגל עד שהשוקולד נמס וקרם אחיד ושופכים על העוגה.
|
|