שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
רצועות חזה עוף עם תפוחי אדמה PDF הדפסה דוא
מתכונים - בשר

רכיבים:

 

6 פרוסות שניצל חתוך לרצועות

2 בצלים בינונים חתוכים גס

6 תפוחי אדמה בינונים חתוכים לקוביות

2 שיני שום

שמן זית

2 כפות אבקת מרק עוף

3 כפות אבקת מרק בצל

חופן פטרוזיליה קצוצה

פלפל שחור

פפריקה מתוקה

כמון

מעט פלפל שאטה (לא חובה)

3-2 כפות רוטב סויה


אופן ההכנה:


1. לאדות את הבצל בשמן זית עד הזהבה.

2. להוסיף את שיני השום ל- 2 דקות ולהוסיף את הבשר.

3. לטגן כמה דקות עד לסגירה ולהוסיף את התבלינים ואבקת מרק העוף.

4. לערבב ולהמשיך לטגן כ- 5 דקות על אש נמוכה.

5. להוסיף את קוביות תפוחי האדמה, לצקת כ- ¾ כוס מים רתוחים עם אבקת מרק הבצל, לערבב ולבשל על אש נמוכה עוד כשעה או עד שתפוחי האדמה רכים.

6. לקראת סוף הבישול לפזר מלמעלה את הפטרוזיליה הקצוצה.



חפשו מתכון נוסף: