מתכונים -
מאכלים לפסח
|
רכיבים:
2 כוסות קמח מצה, מנופה
½1 כוסות מים רותחים
½ כוס שמן
1 כפית סוכר
1 כפית מלח
4 ביצים טרופות
אופן ההכנה:
1. בקערה בינונית מערבבים יחד את הרכיבים (למעט הבצים).
2. לאחר שהתערובת אחידה, מניחים בצד לקירור.
3. לאחר שהתערובת קרה, מוסיפים את הביצים ( אחת, מערבבים, ביצה נוספת, מערבבים וכיוב').
4. מחממים את תנור האפייה לחום בינוני ( 180º). מרפדים בנייר את תבנית האפייה.
5. לוקחים בעזרת כף ( או בעזרת הידיים) מהתערובת, יוצרים לחמניות ומסרים בתבנית האפייה.
6. אופים עד שהלחמניות מזהיביות.
|
|