שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
איך מכינים לחמניות לפסח ? PDF הדפסה דוא
מתכונים - מאכלים לפסח

רכיבים:

 

2 כוסות קמח מצה,  מנופה

½1  כוסות מים רותחים

½ כוס שמן

1 כפית סוכר

1 כפית מלח

4 ביצים טרופות

 

אופן ההכנה:

 

1. בקערה בינונית מערבבים יחד את הרכיבים (למעט הבצים).

2. לאחר שהתערובת אחידה,  מניחים בצד לקירור.

3. לאחר שהתערובת קרה, מוסיפים את הביצים ( אחת, מערבבים, ביצה נוספת, מערבבים וכיוב').

4. מחממים את תנור האפייה לחום בינוני ( 180º).  מרפדים בנייר את תבנית האפייה.

5. לוקחים בעזרת כף ( או בעזרת הידיים) מהתערובת,  יוצרים לחמניות ומסרים בתבנית האפייה.

6. אופים עד שהלחמניות מזהיביות.

 

 



חפשו מתכון נוסף: