מתכונים -
כללי
|
מה זה בעצם?
מתכון המובא אליכם היישר מהמטבח הלובי.
רכיבים:
½ק"ג פתיתים 3 עגבניות טריות כף רסק עגבניות מלח כף פלפל חריף או מתוק ½ כוס שמן 2 שיני שום ½3 כוסות מים
אופן ההכנה:
1. מקלפים את העגבניות וחותכים לחתיכות קטנות 2. מוסיפים מלח ושמן ומבשלים על להבה נמוכה במשך 10 דקות 3. מוסיפים כף רסק עגבניות ו - ½ כוס מים וממשיכים לבשל עוד מספר דקות. 4. מוסיפים את שלוש כוסות המים ומשאירים עד לרתיחה. 5. שוטפים את הפתיתים ומוסיפים לרוטב. 6. ממשיכים לבשל עוד כ 10 דקות עד להתאיידות המים.
|
|