מתכונים -
מאכלים לפסח
|
רכיבים:
1 ק"ג בשר כבש טחון
1 בצל קצוץ
½ צרור פטרוזליה קצוץ דק
½ צרור כוסברה קצוץ דק
¼ כוס צנוברים קלויים
מלח
פלפל שחור גרוס לפי הטעם
אופן ההכנה:
- מערבבים היטב את כל המרכיבים וטועמים קלות (על מנת לתקן תיבול במידת הצורך).
- מכסים את התערובת בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך שעתיים - שלוש שעות לפחות.
- לאחר הקירור, יוצקים מהתערובת קציצות בצורת קבבים ומניחים על המנגל החם למשך 5 דקות מכל צד. (יש להמנע מצליית יתר).
|
|