מתכונים -
רטבים
|
רכיבים:
כוס עלי בזיליקום טריים
1 כוס עלי נענע טריים
1 כוס עלי פטרוזיליה טריים
3 שיני שום
2 כפות חרדל דיז'ון
2 כפות צלפים, מסוננים מנוזלי הכבישה
10 נתחי פילה אנשובי (קופסה עד קופסה וחצי)
פלפל שחור גרוס טרי
½ כוס שמן זית
אופן ההכנה:
- שמים במעבד מזון את כל מרכיבי הרוטב, למעט שמן הזית.
- מפעילים את מעבד המזון בפולסים אחדים, עד שכל המרכיבים טחונים גס.
- מפעילים את המעבד ברצף ומזלפים לתוכו באטיות את השמן. ממשיכים לעבד עד שמתקבל רוטב אחיד.
|
|