רכיבים:
2 כוסות חלב + ¾ כוס חלב 10 כפות סוכר (כפות מחוקות) 2 שקיות סוכר וניל 60 גרם קורנפלור 3 חלמונים 100 גרם מרגרינה בלי מלח (בטמפרטורת החדר) 50 גרם חמאה (בטמפרטורת החדר) 1 כפית סוכר אבקת סוכר להגשה
אופן ההכנה:
1. בכלי בינוני מערבבים ¾ כוס חלב, קורנפלור וחלמונים, עד שמתקבלת לבלילה חלקה. 2. מוסיפים לסיר קטן 2 כוסות חלב, סוכר, סוכר הוניל ומרתיחים. 3. מיד לאחר הרתיחה, מוסיפים לסיר את תערובת הקורנפלור (לפני שמכניסים לסיר צריך לערבב שוב ולבדוק שאין גושים). מנמיכים הלהבה. בוחשים את התערובת באופן מתמיד עד שיסמיך ויהיו בועות. 4. מכבים את להבה ובוזקים כף סוכר למעלה (כדי למנוע היווצרות קרום).
5. מורידים מהכיריים ומניחים בצד לצורך קירור. 6. לקערת המיקסר מוסיפים 100 גרם מרגרינה בלי מלח, 50 גרם חמאה, מקציפים היטב במשף רבע שעה, עד לקבלת צבע לבן.
7. לקערת המיקסר מוסיפים כף אחרי כף מפודינג הוניל שהתקרר תוך כדי ערבול איטי, עד להתמזגות המרגרינה בקרם ולעבור לכף הבאה. (בשלב איחוד הקרמים, חייבים להיעזר במרית ומדי פעם להפסיק את פעולת המיקסר ולנקות את המקצף והדפנות).
8. מורחים מהקרם על עלה הקרמשניט, סוגרים עם עלה נוסף ומפזרים מעל מעט סוכר טחון.
|