שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
רולדת תות PDF הדפסה דוא
מתכונים - עוגות



רכיבים:

 

5 ביצים
¾ כוס סוכר
1 כוס קמח מנופה
3 כפות אבקת קקאו
מוס תות - לחץ כאן

 

אופן ההכנה:

 

1. מחממים את התנור לחום בינוני (180º). מרפדים שתי תבניות מרובעות בנייר אפיה ומכינים 2 מגבות מטבח נקיות.

2. מקציפים את הביצים והסוכר במיקסר במשך 5  דקות במהירות גבוהה. מוסיפים את הקמח והקקאו ומקפלים פנימה עד שנוצרת עיסה אחידה.

3. מחלקים את העיסה לשתי התבניות ומשטחים על גבי נייר האפיה.

4. אופים  10- 12 דקות, מוציאים מהתנור והופכים את הבסיס האפוי על המגבת הנקייה.

5. מקלפים בעדינות את נייר האפייה ומגלגלים את המגבת יחד עם הבסיס לרולדה. מניחים לצינון בטמפרטורת החדר.

6.  מכינים את מוס התות ומקררים במקרר כחצי שעה בלבד.

7. פותחים את המגבת עם הבסיס ומיזים את המגבת.

8. מורחים על הבסיס שכבת מוס בעובי 2 ס"מ ובמרחק 2 ס"מ מהשוליים. מגלגלים לרולדה ומאחסנים במקרר כשעה לפחות לפני ההגשה.

 



חפשו מתכון נוסף: