מתכונים -
צמחוני
|
רכיבים:
2 תפוחי אדמה קטנים, קלופים וחתוכים לקוביות קטנות 1 עגבניה, חתוכה לקוביות קטנות 1 קישוא, קלוף 1 גזר, קלוף 1 בצל, קלוף וקצוץ דק 1 צרור כוסברה, שטוף וקצוץ דק 4 ביצים 1 כפית מלח ¾ כפית פלפל שחור, גרוס 2 כפות שמן אופן ההכנה:
- מגרדים בפומפייה את הגזר והקישוא ומוסיפים לקערת תפוחי האדמה והעגבנייה.
- בקערה נפרדת טורפים את הביצים ואת הירקות הקצוצים ומוסיפיםו מלח ופלפל לפי הטעם.
- מערבבים את הכל ביחד עם מטרפה עד קבלת בלילה אוורירית.
- משמנים תחתית של תבנית בקוטר 26 ס"מ ויוצקים את הבלילה לתוכה.
- מכניסים לתנור שחומם מראש לחום גבוה (200º) כ-20 דק' עד הזהבת החלק העליון.
|
|