מתכונים -
מילון מונחים קולינרי
|
בשנים האחרונות, צצים כפטריות אחרי הגשם בלוגים ואתרי אינטרנט רבים העוסקים בנושא מתכונים.
כמובן שקיימים מתכונים רבים וכל בלוגר או בעל אתר רושם ברכיבי המתכון המוצג את הכמויות הנדרשות.
מאחר וישנם אתרים המציגים את הרכיבים בגרם, ויש כאלה המציגים ביחידה (כוס, שקית, חבילה, עלה), החלטנו לעשות לכם קצת סדר בנושא הכמויות.
בקטיגורייה זו, אתר המתכונים סירים יעשה לכם אחת ולתמיד סדר בסדרת קטיגוריות המרה
רכיבים רטובים:
1 כוס דבש/סילאן = 340 גרם 1 כף דבש/סילאן = 20 - 22 גרם (תלוי בגודל הכף) 1 כוס חמאה = 240 גרם 1 כף חמאה = 15 גרם 1 מקל חמאה (Butter stick) = 114 גרם 1 כוס שמן = 200 גרם 1 מיכל שמנת מתוקה = 250 מ"ל 1 גביע שמנת/יוגורט= 200 מ"ל 1 גבינה לבנה/קוטג' = 250 מ"ל
|
|