מתכונים -
אוכל טבעוני
|
סלט עדשים חומות עם שומר ופלפל.
רכיבים:
1 ק"ג עדשים חומות
1 ראש שומר, קצוץ דק
1 כוס שמן זית
½ כוס מיץ לימון טרי
½ כפית מלח
1 פלפל אדום, חתוך לקוביות קטנות
אופן ההכנה:
1. בוררים את העדשים ומנקים אותן היטב.
2. מכניסים את העדשים לסיר ומכסים במים רותחים.
3. מביאים לרתיחה ומבשלים במשך כ - 30 דקות, עד שהעדשים מבושלות.
4. מסירים מהאש, מסננים ומצננים.
5. מעבירים את העדשים לקערה עמוקה ומוסיפים את השומר ואת קוביות הפלפל.
6. מתבלים בשמן זית, מיץ לימון ומלח ומערבבים.
7. מגישים קר.
|
|