מתכונים -
בשר
|
רכיבים:
1 נתח שוק עגל
מרינדה:
1 כוס יין אדום, יבש (עם דרגת חמיצות בינונית)
1 כוס שמן זית
1 ראש שום טרי, קלוף וכתוש
3 ענפי רוזמרין
מעט מלח גס
½ כפית כמון טחון
אופן ההכנה:
1. בקערה בינונית מערבבים את רכיבי המרינדה.
2. משרים את הנתח במרינדה במשך 8 שעות, כאשר כל 3 שעות, הופכים אותו ומעסים במשך כחמש דקות.
3. מחממים את תנור האפייה לחום גבוה (220º). מכניסים לתנור למשך כ - 30 דקות.
4. מנמיכים את הטמפרטורה ל 160º וצולים במשך כשעתיים נוספות.
|
|