מתכונים -
רטבים
|
רכיבים:
1 בצל בינוני, קצוץ לקוביות 2 קישואים, קצוצים לקוביות 4 שיני שום, קלופות וקצוצות דק חופן עירית, קצוצה פלפל שחור טחון טרי קורט מלח קורט אגוז מוסקט ½ כוס יין לבן 250 סמ"ק שמנת מתוקה
מעט שמן זית, לטיגון
אופן ההכנה:
1. במחבת בינונית מחממים את שמן הזית. מאדים את הבצל ומתבלים בפלפל. 2. מוסיפים את חתיכות הקישואים ומטגנים קלות.
3. מוסיפים את השום ואת אגוז המוסקט ומשחימים.
4. מוסיפים את היין ומצמצמים לחצי.
5. מוסיפים את השמנת, מתבלים במלח. ומצמצמים את הרוטב.
|
|