שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
מתכון רוטב שמנת פטריות PDF הדפסה דוא
מתכונים - רטבים



רכיבים:

 

1 ק"ג פטריות שמפניון

מעט חמאה

4 שיני שום, קלופות וקצוצות דק

½ ליטר שמנת מתוקה

4 כפות חרדל

מעט טימין טרי

200 גרם גבינת פרמז'ן

 

 

אופן ההכנה:

 

1. במחבת עמוקה מחממים את החמאה והשום, מערבבים וממתינים לרתיחה.

2. מוסיפים את הפטריות ומטגנים במשך כ - 3 דקות.

3. מסירים את המחבת מהאש ומוסיפים לתוכו את השמנת המתוקה, החרדל, הטימין והפרמז'ן. מערבבים.

4. מעבירים את התערובת לתבנית אפייה עמוקה ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום בינוני (180º) למשך כרבע שעה.



חפשו מתכון נוסף: