מתכונים -
רטבים
|
רכיבים:
1 ק"ג פטריות שמפניון
מעט חמאה
4 שיני שום, קלופות וקצוצות דק
½ ליטר שמנת מתוקה
4 כפות חרדל
מעט טימין טרי
200 גרם גבינת פרמז'ן
אופן ההכנה:
1. במחבת עמוקה מחממים את החמאה והשום, מערבבים וממתינים לרתיחה.
2. מוסיפים את הפטריות ומטגנים במשך כ - 3 דקות.
3. מסירים את המחבת מהאש ומוסיפים לתוכו את השמנת המתוקה, החרדל, הטימין והפרמז'ן. מערבבים.
4. מעבירים את התערובת לתבנית אפייה עמוקה ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום בינוני (180º) למשך כרבע שעה.
|
|