מתכונים -
אוכל טבעוני
|
סלט טופו בתוספת חלב סויה, קשיו וקארי.
רכיבים:
500 גרם טופו, (250 גרם חתוכים לקוביות בגודל 1X2 ס"מ)
70 גרם אגוזי קשיו, חתוכים לחצי
8 כפות חלב סויה (לא ממותק)
4 כפות שמן קנולה
2 גבעולי סלרי
1 כף אבקת קארי
2 כפות מיץ מלימון טרי
2 כפות חרדל דיז'ון
2 גבעולי בצל ירוק, קצוצים דק
½ כפית מלח
¼ כפית פלפל שחור
½ כף כורכום
אופן ההכנה:
1. לקערת המג'ימיקס מכניסים 250 גרם טופו (הכמות שלא חתכנו לקוביות) ביחד עם יתר הרכיבים ומעבדים, עד שמתקבלת תערובת אחידה.
2. מערבבים את יתקת קוביות הטופו עם התערובת.
|
|