מתכונים -
סלטים
|
רכיבים:
1 סלסלת פטריות שמפיניון טריות, פרוסות
10 גבעולי פטרוזיליה, קצוצים דק
1 בצל, קצוץ דק
1 גבעות כוסברה, קצוץ דק
1 כפית מלח
5 כפות שמן זית כתית מעולה
3 שיני שום, קלופות וקצוצות דק
½ כף אבקת מרק עוף
1 כף פפריקה מתוקה
קורט פלפל שחור
קורט כמון (לא חובה)
אופן ההכנה:
1. מחממים מחבת עמוקה ומאדים את הבצל והשום, עד לריכוך.
2. מוסיפים את הפטריות, הכוסברה והפטרוזיליה, מערבבים היטב ומאדים במשך כ-5 דקות.
3. מוסיפים את הפפריקה, המלח, אבקת המרק והכמון, מערבבים היטב ומבשלים על להבה נמוכה במשך 7 דקות.
|
|