שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
חביתה PDF הדפסה דוא
מתכונים - כללי

 

רכיבים:

 

2 ביצים

קורט מלח

קורט פלפל

1 כף מים או חלב

2 כפיות שמן זית

 

אופן ההכנה:

 

1. שוברים את הביצים לקערה ובעזרת מזלג או מטרפה  טורפים אותן.

2. מוסיפים את החלב/מים, את המלח והפלפל וממשיכים לטרוף עד לקבלת תערובת אחידה.

3. מחממים את שמן הזית במחבת. כשהשמן חם מאוד, יוצקים את התערובת למחבת.

4. לאחר שהחביתה נקרשת, הופכים בעזרת מרית את החביתה לצידה השני. לאחר דקת טיגון מוציאים מהמחבת.



חפשו מתכון נוסף: