שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
איך מכינים דג בתנור PDF הדפסה דוא
מתכונים - דגים ופירות ים

נסיכת הנילוס בירקות בתנור


רכיבים:

 

ק"ג וחצי נסיכת הנילוס

שני בצלים קצוצים גס

4 שיני שום כתושות

3 פלפלים אדומים חתוכים לרצועות

3 עגבניות חתוכות לקוביות

צרור פטרוזיליה

1 פלפל חריף

מלח

פפריקה מתוקה

פלפל שחור

רסק עגבניות

¼ כוס שמן לטיגון


אופן ההכנה:


1. מניחים את הדג בכלי שטוח. מפזרים מעט מלח גס.

2. מכסים את הדג בתערובת מיץ לימון ומים – משרים כשעתיים.

3. מטגנים את הבצל והשום כדקה ומוסיפים את הפלפל האדום, רסק העגבניות, הפטרוזיליה ושאר התבלינים וכ- ½ כוס מים. מבשלים כרבע שעה.

4. מוציאים את הדג מהמשרה ומניחים בכלי אפיה על מצע ירקות. מכסים את הדג בשאר תערובת הירקות.

5. מכסים את הכלי בנייר אלומיניום ואופים כ- 35 דקות.



חפשו מתכון נוסף: