מתכונים -
דגים ופירות ים
|
רכיבים:
300 גרם סטק לוקוס
לימון
¾ כוס יין לבן
גרגרי פלפל אנגלי
פלפל
מלח
עלה דפנה
½ כוס יין
כפית מיץ לימון
¼ כפית רוזמרין
½ כפית שמיר
20 גרם שקדים קלופים ומטוגנים
מעט ציר דגים
אופן ההכנה:
1. משרים את הלוקוס בתערובת לימון, עלה דפנה,מעט יין לבן יבש, וגרגרי פלפל אנגלי למשך שעה.
2. מוציאים מניחים בניר כסף ביחד עם מעט ציר דגים, יין לבן עשבי התיבול, והלימון כ 16 דקות.
3. מוציאים את הדג מניר הכסף ומעטרים בשקדים המטוגנים.
|
|