שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
סלט אצות PDF הדפסה דוא
מתכונים - אוכל אסיאתי

הכמויות מיועדות להכנת 4 מנות.


רכיבים:


50 גרם אצות ווקאמה + תערובת אצות לסלט
5 מלפפונים
1 חבילת נבטים
50 מ"ל סויה בהירה
50 מ"ל מירין
25 מ"ל חומץ אורז
שומשום קלוי


אופן ההכנה:


1. משרים את האצות במים במשך 10-5 דקות ומסננים.
2. חותכים את המלפפונים לרצועות דקות ומוסיפים להם את הנבטים ואת האצות.
3. מערבבים את הסויה המירין וחומץ האורז ויוצקים מעל הירקות.
4. מעטרים בשומשום הקלוי ומגישים.



חפשו מתכון נוסף: