מתכונים -
אוכל אסיאתי
|
רכיבים:
1 פחית חלב קוקוס 1 מכל שמנת מתוקה 3-2 כפות ממרח-תבלין קימצ´י מעט רוטב דגים עלי כפיר-ליים גלגנגל או למון-גראס עלי בזיליקום (אפשרי) 3-2 שיני שום מלח ופלפל שרימפס בכמות הרצויה (לא חובה לקלף) אופן ההכנה: 1. מערבבים את ממרח-תבלין הקימצ´י עם השום, השמנת המתוקה וחלב הקוקוס עד לקבלת תערובת אחידה. 2. מבשלים את התערובת במחבת עמוקה ומוסיפים את הגלנגל או הלמון-גראס. 3. מעט לפני הרתיחה מוסיפים את השרימפס ואת שאר התבלינים, ומבשלים עד שהשרימפס משנים את צבעם. מגישים מעל אורז ומעטרים בלמון-גראס.
|
|