שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
קָרְפַּצ'יוֹ PDF הדפסה דוא
מתכונים - מילון מונחים קולינרי

מה זה בעצם ?

 

פרוסות דקות של בשר בקר טרי (פילה או סינטה) אשר מושרות בשמן זית ומיץ לימון ומוגשות כמו שהן עם גבינת פרמזן מגוררת מעל. המאכל קרפצ'יו הומצא על ידי ג'יוזפה צ'יפריאני בשנת 1950 ב-Harry's Bar שבוונציה. שמו של המאכל ניתן לו על שמו של הצייר האיטלקי מתקופת הרנסאנס ויטורה קרפצ'יו שנהג להשתמש בכמות גדולה של צבע אדום בציוריו.



חפשו מתכון נוסף: