שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
ברוסקטה וקרוסטיני PDF הדפסה דוא
מתכונים - מילון מונחים קולינרי

מה זה בעצם ?

 

במרבית מטבחי איטליה, לא ייפקד מקומם של הברוסקטה והקרוסטיני משולחן האנטיפסטי. ואכן, מנות פשוטות אלה, כאשר הן עשויות כהלכה מהוות פתיחה הולמת לארוחה איטלקית אמיתית. הברוסקטה היא פרוסת לחם איטלקי כפרי הקלויה בתנור או על גחלים ועליה שן שום מרוסקת והרבה הרבה שמן זית. במקומות מסוימים מפזרים עליה גם עגבניות ועלי בזיליקום טריים. הקרוסטיני הוא, בדרך כלל, אותו לחם קלוי כטוסט ועליו טעמים ככל שעולה על הדעת וכיד דמיונו של הטבח. ברוסקטה וקרוסטיני טובים חייבים, בראש ובראשונה, להיעשות מלחם טוב.



חפשו מתכון נוסף: