מתכונים -
בשר
|
רכיבים:
150 גרם טחינה מתובלת ומוכנה 6 תחתיות ארטישוק טרי 100 גרם' בשר טחון וקצוץ (מומלץ כבש) ¼ כפית פלפל שחור 1 בצל גדול קצוץ דק קורט אגוז מוסקט קורט קינמון מעט צנוברים לעיטור מעט מלח 1 כף שמן
אופן ההכנה:
1. מטגנים בכף השמן את הבצל עד שהוא נהייה שקוף. 2. מוסיפים את הבשר ומתבלים. 3. במקביל , חולטים את תחתיות הארטישוק. 4. ממלאים את תחתיות הארטישוק בבשר ויוצקים מעל טחינה. 5. מעטרים בצנובר ואופים כ 5-10 דקות בחום של כ 200 מעלות.
|
|