מתכונים -
בשר
|
רכיבים:
1 עוף בינוני 1 כוס אגוזי מלך , טחונים 8 שום שיני , מעוכות פפריקה חריפה מלח לפי טעם 2 מים כוסות רתוחים , מקורים
אופן ההכנה:
1. שמים את העוף בתבנית וצולים בתנור חם במשך חצי שעה , עד שישחים ויתרכך. 2. הופכים את העוף במחצית מזמן הצלייה. שמים את האגוזים ואת השום בקערה בינונית. 3. מוסיפים פפריקה ומלח ומועכים את האגוזים ביד עד שיוצא מהם השמן . מסננים את השמן לקערית קטנה ומניחים בצד. 4. מוסיפים לתערובת האגוזים את המים ומערבבים לעיסה אחידה . חותכים את העוף לנתחים ומסדרים בכלי הגשה עמוק . 5. יוצקים על נתחי העוף את עיסת האגוזים ומטפטפים את שמן האגוזים . 6. משהים כשעה במקום קריר ומגישים קר.
|
|