שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
קבב צ'יליאני PDF הדפסה דוא
מתכונים - בשר

רכיבים:

 

1 ק"ג בשר בקר טחון

1 בצל, קצוץ דק

2 ביצים

¼ כוס יין אדום יבש

מלח, פלפל

מעט שמן

 


אופן ההכנה:

 


1. מניחים את הבשר הטחון בקערה ומערבבים בעזרת הידיים את יתר החומרים לקערה (למעט השמן). מצננים במקרר כשעה.

2. בידיים לחות מעט, צרים 24 קציצות קטנות בצורת גלילים פחוסים ומשפדים על 6 שיפודים [4 על כל שיפוד].

3. מושחים על הקבב מהשמן וצולים על הגריל פתוח עד שמשחים מכל הצדדים.


הערה:


מושחים מדי פעם בשמן במהלך הצלייה.



חפשו מתכון נוסף: