מתכונים -
דגים ופירות ים
|
הכמויות מיועדות להכנת 4 מנות.
רכיבים:
4 פילטים של אמנון (150 גרם כל אחד) פרוסים לרצועות במשקל 50 גרם האחד 170 גרם עדשים ירוקים 1/3 כוס כוסברה טרייה כוס טחינה דלילה כוס קמח לקימוח הדג ½ כפית מלח ופלפל 1/3 כוס שמן קנולה לטיגון
אופן ההכנה:
1. מבשלים עדשים במים עד ריכוך (כ-25 דקות), מסננים ומוסיפים את הכוסברה ואת הטחינה, ומערבבים בעדינות. 2. את רצועות הדגים מתבלים במלח ופלפל, ומקמחים את הצד של העור. 3. מטגנים את הצד המקומח כ– 2-3 דקות.
אופן הגשה:
מניחים 3 רצועות דג על ערימת עדשים ומגישים.
|
|